Diensten

Ruime ervaring in dakwerken

Dakwerk diensten Een ruime ervaring in dakwerken

Schriks dakwerken heeft zich in de ruim 14 jaar van het bestaan gespecialiseerd in een breed scala aan dakwerken. Wij geven u graag een overzicht van wat wij voor u als bedrijf of particulier kunnen betekenen.

Hellende pannendaken

Voor nieuwbouwwoningen brengen wij de dakpannen aan. Deze zijn tegenwoordig in talrijke variëteiten en kleuren verkrijgbaar zodat voor elke smaak wel een passende oplossing beschikbaar is. Bij bestaande bouw verzorgen wij renovaties van pannendaken of reparaties ingeval van schade. Heeft u schade aan uw pannendak neemt u dan direct contact met ons op zodat wij passende maatregelen kunnen treffen.

Hellend Pannendak

Platte daken

Op platte of licht hellende daken brengen wij bitumineuze dakbedekking aan. Dit is een zeer duurzaam materiaal wat vele decennia meegaat. Bitumen zijn een voor het milieu onschadelijk aardolieproduct wat uiterlijk lijkt op teer wat een steenkoolproduct is wat wel schadelijk is voor het milieu.

Bitumen kunnen grote temperatuurverschillen verdragen en zijn goed bestand tegen Uv- straling. Deze eigenschappen remmen veroudering van het materiaal af. Aan het einde van de levensduur kan het materiaal volledig gerecycled worden.

Bitumen Dakdekking

Zinkwerk

Zinkwerk is een ambacht wat al heel lang bestaat. Hiervoor is een specialistische kennis een vereiste en ook moet gebruik worden gemaakt van de juiste gereedschappen en materialen. Zink kent vele toepassingen. Het kan bijvoorbeeld toegepast worden als dakbedekking, gevelbekleding of als dakgoot. In de loop der tijd geven de weersinvloeden het zink een karakteristiek uiterlijk.

Zinkwerk

Leien daken

Een leien dak geeft een pand een bijzondere uitstraling. Door het natuurlijke karakter van een leien dak valt deze in positieve zin op in het straatbeeld. Het dak straalt klasse uit wat voorbijgangers zeker zal opvallen. De laatste tijd mag een leien dak zich in een toenemende populariteit verheugen. Ook het milieu vaart hier wel bij. Leien worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Leiendaken

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van dakonderhoud of dakrenovatie?

Raadpleegt u dan de diensten pagina op deze website of neem vandaag nog contact met mij op per telefoon of e-mail.

Loodwerk

Een essentieel onderdeel van een dak is loodwerk. Lood wordt aangebracht in dakconstructies en muurconstructies om vocht te weren. Loodwerk dat niet meer aan de eisen voldoet kan lekkage tot gevolg hebben. Lood vraagt geen onderhoud en gaat heel lang mee waardoor het een milieuvriendelijk product is. Lood passen wij toe voor het afdekken van kieren in onder andere dakkapellen, opgaande gevels en schoorstenen.

Loodwerk

Koperwerk

Een met koper bekleed dak of gevel geeft een pand een prachtige diep rood gekleurde uitstraling. Koper kan groen uitslaan wat de charme nog vergroot. Koperen dak- of gevelbekledingen ziet men vaak op monumentale panden maar ook in nieuwbouwpanden of bestaande panden komt koper goed tot zijn recht.

Steigerbouw

Ook kunt u ons inschakelen voor steigerbouw.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw dakwerken degelijk kan verzorgen en beschikt over de juiste expertise en het juiste materieel dan bent u bij ons aan het goede adres.