Reviews

5.0/5 van 2 reviews.
Leien dak
Uw review
In oktober 2020 hebben we het hele dak van ons huis door Dave laten vervangen. Een behoorlijke klus, maar het resultaat mag er wezen! Een prachtig leien dak. We hebben de weken dat hij bezig was als zeer prettig ervaren. Dave pakt zijn werk professioneel en vakkundig op; de communicatie was helder en duidelijk. Hij werkt hard en pakt goed door, zonder details over het hoofd te zien.
Toen we in juni van dit jaar enorme schade hadden aan het dak door de valwind in ons dorp, stond Dave de volgende ochtend vroeg (op zaterdag) op de stoep. Hij heeft noodreparaties uitgevoerd om ergere lekkages te voorkomen. Ondanks zijn drukbezette agenda aan opdrachten heeft hij de week daarop ruimte gemaakt om een groot deel van het dak te vervangen. Zo dankbaar dat we 2 weken later weer een hersteld dak hadden. Het zegt veel over hoe Dave zijn klanten zo goed mogelijk tegemoet wil (blijven) komen. Dank daar nogmaals voor Dave!
Kortom: wij raden Schriks Dakwerken meer dan van harte aan!

Toon meer
Vervanging dakgoten en loodslabben
Uw review
Onze dakgoten en loodslabben zijn op uitstekende wijze vervangen. Afspraken werden probleemloos nagekomen en de communicatie was prettig en helder. Het contact met Dave Schriks was prettig en voorkomend. Snel en vakkundig werd het werk uitgevoerd en waar nodig werd door Dave Schriks uitleg en toelichting gegeven op een begrijpelijke manier. Een bedrijf met een vakman die uw vertrouwen waard is. Wij bevelen hem graag bij iedereen aan.
Toon meer